aktiviteten flödar..

otroligt.

Var till Rättvik igår med Malin och Julius. Kollade på crusing. Det var mkt folk. Det luktade avgaser. Jag ska sova. Det är tråkigt att skriva. Jag ger upp. Hej då.



Och eftersom jag är så superbra så har jag lyckats med nått som inte verkar speciellt vettigt. Detta inlägg ska iaf vara före det som är under. Så dem ska helt enkelt byta plats. Har ni frågor? Ring kundtjänst på nummer 073-jagskojabara.

Tack o hej.

verksamhet på topp

som sagt, bloggen kommer vara levande max 1 vecka. Jag har redan tröttnat.. Och vad har jag skrivit? Ett halvt inlägg.. Knappt.



Har iaf jobbat idag. Det är varmt och svettigt.. Nästan så att man vill klaga lite, men det ska jag inte göra för guuu va jag älskar värmden. vill inte att den ska försvinna! Men man känner sig mindre fräsch och ganska heläcklig efter en dag på jobbet, och skulle jag nån gång få för mig att ragga på Martin (som jag jobbar med) så är väl mina chanser dömda att misslyckas redan från start. För hur snygg är man på alla fyra i en rabatt  med svetten lackandes i pannan och rumpan upp i skyn? Nej just det, inte alls. Och det är väl exakt den bilden han kommer bära med sig resten av sitt liv på mig. Tack Kopparstaden!


Filosoferade en sväng för mig själv...
Men kom dock inte fram till ngt vettigt så nu ska jag gå o sparka tån i dörren. Aj.

Och där tog bensinen slut.
HEJ DÅ!

om man kanske skulle..

haha, så många gånger jag försökt hålla liv i en blogg.. går inte ens att räkna på alla fingrar och tår.

men, skam den som ger sig.. eller vad man brukar säga ;)

Livet är rätt händelselöst just för tillfället, jobbar, rider och försöker sola någonstans där imellan. Lyckas väl sådär

RSS 2.0